Dot Spot

Dot Spot is een schaalbaar zitelement en kent drie varianten; eenpersoons poef, 5-zitselement en een 10-zitselement. 

Dot Spot ontspruit als het ware uit de grond en eigent zich zo, op natuurlijke wijze, elke willekeurige plek toe. Door zijn ronde organische vorm laat hij zich makkelijk plaatsen in zeer uiteenlopende ruimtes. De afmetingen van de poef en het 4-zitselement zijn identiek aan de middelste ronde segmenten van het 10-zitselement waardoor, vooral wanneer varianten door elkaar worden gebruikt, eenheid en synergie ontstaat. De ronde segmenten zijn gecentreerd maar raken elkaar niet. Ze kunnen "ademen" doordat ze op een afstand van 1 cm van elkaar te zijn geplaatst.
Dot Spot kan met of zonder rugleuning gebruikt worden. Wanneer niet gebruikt versmelt de rugleuning met de ronde vorm en ontstaat er een nieuwe entiteit.


Karakter:

Dot Spot is neutraal degelijk en verfijnd. Dot Spot is hartelijk, verzorgend en goed georganiseerd. Dot Spot laat zich goed combineren en verandert graag met zijn omgeving mee. Dot Spot is een alleskunner.

Eigenschappen:

Materiaal: Basisconstructie uit schalen van polypropyleen. Basisopbouw stoffering in hoogwaardig polyether en wol. Bekleding oa. in acryl en polyester. Poten van verchroomd staal.
Afmetingen:
Dot Spot One : poef voor een persoon, doorsnede 45 cm, hoogte 41 cm
Dot Spot Five : max 5 zitplaatsen, doorsnede 140 cm, hoogte 42, hoogte met rugleuning 82 cm
Dot Spot Ten : max tien zitplaatsen, doorsnede 265 cm, hoogte 43 cm, hoogte met rugleuning 83 cm