Chain

Chain is een schakelbaar en te verrijden zitelement. Je kunt zo veel elementen aan elkaar koppelen als je wilt, ze verrijden en daar dan "je eigen draai aan geven". Er zijn drie standen waarin Chain te koppelen is: recht achter elkaar, onder een hoek van 18 graden en onder een hoek van 36 graden. Wanneer ze onder een hoek van 18 graden gekoppeld zijn maakt dit een cirkel van 20 elementen. Wanneer je ze onder een hoek van 36 graden gekoppelt maakt dit een cirkel van 10 elementen. De wielen zijn te blokkeren wanneer de elementen in de juiste positie zijn gezet.

Wanneer de gebruiker plaats neemt zal hij een actieve houding aannemen. Daarom is Chain is perfect inzetbaar voor educatieve- en therapeutische doeleinden. Chain voelt zich ook thuis in musea, op congressen en in openbare ruimten. 

Karakter:

Chain is flexibel en ondersteunend. Chain verwacht meedenken en participatie. Chain is opgeruimd, degelijk en functioneel.

Eigenschappen:

Materiaal: Basisconstructie bestaat uit schalen van polypropyleen op een aluminium onderstel. Basisopbouw stoffering in hoogwaardig polyether en wol. Bekleding oa. in acryl en polyester. Zwenkwielen zijn verchroomd.
Afmetingen: hoogte 43 cm , breedte 50 cm, lengte 80 cm
Gewicht: 18 kg